Telif Hakkı

Yarışmada ödül alan ve sergilemeye değer bulunan eserlerin baskı ve sayısal kopyaları, tüm telif haklarıyla Konya İl Millî Eğitim Müdürlüğüne ait olacaktır.

✔ Yarışmaya gönderilen fotoğraflarda görülebilecek insanların, fotoğraflarının çekilmesine ve bir yarışmaya gönderilmesine, fotoğrafın görsel, internet ve basılı yayın organlarında yayınlanmasına izin verdikleri kabul edilir.

✔ Konya İl Millî Eğitim Müdürlüğü ödüle değer bulunan eserleri, etkinliklerinde, eğitim faaliyetlerinde, sergileme, afiş, katalog, broşür vb. her türlü tanıtım malzemelerinde kullanma ve gösterme, medyada yayınlama hakkı da dâhil olmak üzere eser sahibinin ismi ile birlikte 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun ilgili maddelerinde belirtilen şekilde tüm telif haklarına sahip olacaktır.

✔ Gönderilen fotoğrafların tamamı yarışmacı tarafından çekilmiş olmalıdır. Başkasına ait görüntülerin olduğu gibi veya kısmen kullanılması durumunda ortaya çıkabilecek telif hakkı ihlallerinin tüm hukuki sorumluluğu katılımcıya aittir.

İtiraz Hakkı

Yarışma sonuçlarının duyurulmasını takip eden bir (1) iş günü içerisinde yapılacak itirazlar seçici kurul tarafından değerlendirilerek karara bağlanacaktır. Seçici Kurulun verdiği karar bağlayıcıdır.,